Vi søger en underviser til at varetage følgende fag i dette skoleår;

Matematik i; 2.,3. og 8.klasse

Geografi på mellemtrin og udskolingen

Hvis du derudover har gode IT-kundskaber, er det kun et plus.

Stillingen er et barselsvikariat, men med evt. mulighed for forlængelse. Vikariatets fulde længde er endnu ukendt, men garanteret hele indeværende skoleår.

Vi forventer:

• Du kan lede en klasse og skabe et godt læringsmiljø
  • At du brænder for undervisning og har gode matematikfaglige kompetencer
  • Er god til at skabe relationer til såvel børn, forældre og kollegaer
  • At du har en god portion humor, gode samarbejdsevner, engagement og lyst til at indgå i et positivt arbejdsfællesskab.

Om vores skole

Vi er godt 150 elever fra 0. – 9. Kl. og 20 ansatte på vores rummelige kristne friskole på Frederiksberg. Vores kirkelige bagland er bredt og fundamentet for dagliglivet på skolen er det kristne livssyn, som bygger på den evangeliske-lutherske lære, som den er beskrevet i Folkekirkens bekendelsesskrifter.

Jakobskolen ligger tæt ved Forum Metrostation. Vi ønsker, at du kan tiltræde snarest mulig.

Stillingen er et barselsvikariat med en ansættelsesgrad på ca. 80 %. Du kan læse mere om os på www.jakobskolen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen kan du rette henvendelse til konstitueret skoleleder Tomas Dam på tlf. 35 37 22 66. Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning stiles til Tomas Dam; jakobskolen@jakobskolen.dk

Ansøgningsfristen er d. 20/9 2020, men vi vil løbende indkalde til samtale, hvis den rette kandidat lander.