Opslagstavle

Skolesekretær

Vi søger en skolesekretær til skolens administrative team. Ansøgningsfrist d.28.februar 2023 og tiltrædelse d.15.februar 2023. Se stillingsopslaget her: Stillingsopslag sekretær

Lærervikar

Vi søger løbende vikarer til skolens tilkaldervikarkorps. Er du nysgerrig på hvad jobbet som lærervikar indeholder, eller er du lærerstuderende som ønsker at supplere uddannelsen med noget praktisk erfaring, så kontakt viceskoleleder: Tomas Dam på mail eller telefon for en uformel samtale.

Kontakt til sundhedsplejersken på skolen

Har I eller jeres barn brug for at tale om sundhed, helbred og trivsel, kan I kontakte sundhedsplejersken. Det kan dreje sig om alt fra høre-  og synstest, bekymring om overvægt eller vækstproblemer, trivsel hjemme, søvnproblemer, til alvorlig sygdom eller dødsfald i nærmeste familie. Sundhedsplejerskens telefonnr. findes her: https://www.frederiksberg.dk/borger/sundhed-og-forebyggelse/sundhedsplejen

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer Vi bliver formentlig nødsaget til at aflyse flere af vores traditionsrige arrangementer på Jakobskolen det kommende forår. Det er ærgerligt, da vi holder meget af vores traditioner og at være sammen mere jer. Så snart retraktionerne igen lempes, i en sådan grad at vi kan samles på skolen, vil vi genoptage flere af vores arrangementer.

Studierejse

Normalt tager 8. og 9. klasse på studietur sammen, oftest i Europa. Det plejer at være en lærerig tur både fagligt og socialt. De seneste år er turen gået til Prag, London, Lissabon, Berlin eller Paris. Og i 2017 gik turen til Tjekkiet.