Mediepolitik

Jakobskolens medieregler pr. 1/1 - 2020

0 – 3. klasse indskolingen:

• Du skal have din telefon/iPad slukket i tasken, hvis du har den med i skole.
    Der kan være særlige forløb, hvor den kan bruges, men så får både forældre og børn klar besked.
  • Du må ikke tage video, fotos eller lyd af andre, uden at du har fået lov af dem.
  • Din mobil/tablet er dit eget ansvar, så pas selv på den.
  • I SFO tiden er din mobil/Ipad/skærm også slukket i tasken. Du må efter aftale med en voksen fra SFO’en låne SFO telefonen.

Overholder du ikke reglerne, vil lærerne/pædagogerne tage din mobil/tablet, og den kan hentes i SFO'en efter endt skoledag. Sker det flere gange, vil dine forældre blive kontaktet.

4.- 6. klasse mellemtrinnet:

• Du skal have din telefon/ iPad slukket i tasken hele skoledagen. Du kan bruge din telefon efter skole udenfor skolens område.
    Der kan være særlige forløb, hvor den kan bruges, men så får eleverne besked.
  • Du må ikke tage video, fotos eller lyd af andre, uden du har fået lov af dem.
  • Du må gerne bruge skolens netværk "Jakobskolen Wi-fi", og du kan få koden af din lærer.
  • Din mobil/tablet er dit eget ansvar, så pas selv på den.

Overholder du ikke reglerne, vil lærerne tage din mobil/tablet, og den kan hentes på skolens kontor efter endt skoledag. Sker det flere gange, vil dine forældre blive kontaktet.

7.- 9. klasse udskolingen:

Der kan være særlige forløb, hvor den kan bruges, men så får eleverne besked.
  • Din egen computer bruges i skoletiden til skolearbejde og ikke nogle former for spil eller sociale medier.
  • Din mobil og computer er dit ansvar. Husk ikke at forlade din computer liggende på bordet i et åbent lokale.
  • Din lærer kan til hver en tid lave særlige regler som gælder på dagen eller en periode.

Du skal vide at din iPad/mobil/computer kan inddrages af din lærer, og den kan hentes på kontoret efter endt undervisning.

Sker det flere gange vil dine forældre blive kontaktet.

Download vores mediepolitik