Kostpolitik

Målet med en kostpolitik er at gøre eleverne bevidst om sund mad og næring. Kost (og især forkert kost) påvirker indlæringen, humøret og vores fysiske tilstand. Derfor har skolen følgende forventninger til elever og forældre.

• Vi forventer, at eleverne har fået morgenmad, når de møder i skole.
  • Vi forventer, at eleverne medbringer en madpakke og drikkedunk med vand (især hvis de ikke får mælk).
  • Vi forventer, at forældre taler med deres børn om kost.
  • Vi forventer at forældrene til de store elever i 8. og 9. klasse bliver enige om regler for madindkøb i spisefrikvarteret.

På skolen har vi en frugtbod, hvor der sælges frugt, frugtstænger og juice.

Slik, sodavand, kage og chips må ikke være til stede i skoletiden, det gælder også ekskursioner.

På udvalgte dage gør vi undtagelser. Det gælder følgende særligt udvalgte dage, hvor kostpolitikken ikke gælder: fastelavn, forårsfest, lejrskole, karameldag og klippe-klistredag.

På fødselsdage er det endvidere tilladt at have et stykke kage med pr. elev, eller noget andet, som overholder kostpolitikken.

Herunder ses en simpel fremstilling af hvad der er tilladt og hvad der ikke er.

TILLADT

IKKE TILLADT