Konfirmation

Konfirmation er et frivilligt tilbud til elever i 7. eller 8. klasse. Forældre, der ønsker deres skolebarn konformeret, skal rette henvendelse til den kirke som man ønsker at knytte til ved.

Det kan være en god ide at tale sammen i forældregruppen, hvis man ønsker at koordinere elevernes konfirmationsundervisning.

Jakobskolen har et samarbejde med Fredens og Nazaret kirke på Østerbro, hvor adskillige elever fra Jakobskolen gennem tiden har fulgt konfirmationsforberedelse. Vi tilstræber at skolens skema er koordineret med Fredens og Nazaret kirkes undervisningsplan, så elever fra Jakobskolen kan deltage der, uden at skulle søge om fri fra undervisningen.

Adskillige elever fra Jakobskolen har gennem tiden været glade for at deltage i konfirmand kursus, som arrangeres af og afholdes på forskellige efterskoler rundt om i landet. Konfirmand kurset er et tilbud til unge i konfirmationsalderen med 14 dages undervisning i et unikt fællesskab og bliver på den måde en forsmag på efterskolelivet. Læs mere om konfirmand kursus HER